Послуги мобільної розробки від NIX Solutions

NIX Solutions надає різноманітні послуги з розробки мобільних додатків, має багатий досвід роботи з технологіями в мобільній сфері. Команда може запропонувати широку низку послуг з розробки мобільних додатків на міжнародному ринку.

NIX Solutions пропонує свої послуги з розробки мобільних додатків для найбільш популярних платформ – операційних систем iOS та Android. Ми розробляємо зрозумілі користувацькі інтерфейси в поєднанні з найвищими трендами та новітніми технологіями. До NIX звертаються за розробкою додатків будь-якої складності.

У процесі розробки додатків для ОС iOS та Android команда ретельно аналізує актуальні вимоги ринку, складає технічні і маркетингові звітів, створює унікальний та інтуїтивно зрозумілий дизайн та архітектуру додатків, а також безпосередньо розробляє та тестує мобільний додаток. Крім того, ми готові забезпечити публікацію програми на маркетах Google Play і Apple Store, а також гарантуємо можливість подальшої підтримки та обслуговування.

Кому може знадобитися розробка програм:

  • Власникам бізнесу для збільшення охоплення користувачів і лояльності клієнтів, збільшення продажів товарів і послуг
  • Керівникам організацій із впровадження систем управління персоналом та бізнесом
  • Стартапам для запуску бізнесу в Інтернеті та залучення перших реальних користувачів.

Окрім власного сайту, будь-якому бізнесу потрібна програма, яка б дозволяла взаємодіяти з постійними та новими клієнтами, які активно користуються сучасними пристроями. Сайти, адаптовані під гаджети, не завжди актуальні, а тому єдиним правильним рішенням буде розробка мобільних додатків, яку можна довірити фахівцям NIX Solutions. Ми подбаємо про те, щоб інвестиції в сучасне програмне забезпечення окупилися в найкоротші терміни і дали бажаний результат.

Співпрацюючи з NIX Solutions, ви зможете розширити можливості свого бізнесу та отримати кваліфіковане обслуговування в оптимальні терміни. Розробка мобільних додатків разом з нашою командою – вигідна можливість для вас.